FBK-Games Dubbele Mijl

En ineens was daar het mailtje van manlief: Of we via zijn werk met het hele gezin zouden meedoen aan de Dubbele Mijl bij de FBK-Games in Hengelo op 5 juni?
Ja, natuurlijk, lijkt me gaaf!

Ook onze zoons (13 en 15 jaar) reageerden hier enthousiast op: 3,2 km is een afstand die ook voor hun “te doen” is, ondanks dat ze niet (echt) hardlopen, anders dan bij hun voetbaltrainingen en -wedstrijden.
Mijn zwager moet deze laten schieten, hij geniet dan van een heerlijke vakantie.

Maar wij staan wel mooi met z’n vieren aan de start!

wpid-20140517-223954.jpg

Deze foto van vorig jaar geeft mooi de sfeer weer, nu maar hopen dat er ook dit jaar zo veel mensen langs de kant staan!

Om het behoud van het FBK-stadion te vieren, is het parcours gewijzigd ten opzichte van voorgaande jaren: start en finish zullen in het FBK-stadion zijn. Hoe cool is dat!

Thales belooft er een waar feestje van te maken, dat al ‘s middags om 15:30u begint met een heuse pasta-party in het bedrijfsrestaurant!

Vanaf 18:30 kunnen we de startnummers en T-shirts ophalen, en om 19:30 gaan we met alle Thalesdeelnemers op een grote groepsfoto. Uiteindelijk zal om 20:00 het startschot gelost worden… Mijn doel? Zo dicht mogelijk bij de 6min/km komen, dus hopelijk finishen onder de 19:30 minuten!

Ik heb er zin in!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.