Waarom was het 2 weken stil???

2014-06 runs

Tja, ik moet heel eerlijk bekennen, na de Dubbele Mijl bij de FBK Games heb ik nog 2 keer gelopen: 1 keer een rustige 4 km en 1 keer een lange duurloop van 5 kwartier, waarin ik ruim 9 km heb afgelegd. Natuurlijk had ik véél meer “moeten” lopen in de afgelopen twee weken, maar mijn benen lieten mij “lichtelijk” in de steek. (spierpijn to the max…)

Een andere reden is, dat wij sinds 2 weken gezinsuitbreiding hebben, in de vorm van de “allerliefste” puppy van de hééééle wereld! Ze woont sinds vaderdag bij ons, en is een Cocker Spaniel. We zijn enorm verliefd op haar en haar kleine ondeugendheden hihi… Maar dat hoort er natuurlijk bij 😉

Loes 1

Hier was ze nog een beetje nat van de sproeier…

Afgelopen maandag ben ik met haar al voor het eerst naar een speciale puppycursus geweest, wat ze best nog wel spannend vond. Maar jeetje, wat leert ze snel! “braaf”, “nee”, “zit” en reageren op haar naam “Loes” als ik haar roep… YES! Dat doet ze al! (eh… meestal dan hè)
Ook vind ze “kusjes geven” heel leuk, vooral aan m’n kleine nichtje! En ze ligt héél graag bij ons op schoot, languit op de bank. Verwend? Neuh… hoe kom je er bij! hahaha

 Loes slapen

Loes 2

We laten haar nog wel héél vaak uit, zo’n 6-8 keer per dag… Zo leren we haar hopelijk, dat het de bedoeling is om buiten de behoefte te doen. Afgezien van 2 kleine ongelukjes gaat dat heel goed. Ik kom op deze manier wel aan m´n kilometers, maar niet aan m´n snelheid haha!

Maar nu zijn mijn benen weer oké, en ik MOET echt weer gaan hardlopen, wil ik nog een beetje blijven opbouwen! Op deze manier bouw ik weliswaar duurvermogen op, maar snelheid en uithoudingsvermogen gaan toch waarschijnlijk achteruit! Argh! Dat wil ik niet! Maar ik heb nog niet ontdekt hoe ik mezelf een schop onder m´n kont kan geven, terwijl volgende week zaterdag de WieZo-loop hier gehouden wordt! Wel heb ik de organisatie een mail gestuurd met het verzoek mijn inschrijving van de 10km om te zetten naar 5km. Ik moet wel reëel blijven, die 10 gaat me nu echt niet lukken! Ik wacht nog op antwoord van hun, hopelijk kunnen ze dit omzetten.

Hebben jullie huisdieren?

En hebben jullie nog wat leuks op hardloopgebied op de planning staan?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.