Dag mei, je was een mooie maand!

Mei was voor mij een heel mooie maand: de maand van de Rhododendrons, Ibiza en de examens voor de middelbare scholieren. Maar ook de maand van moederdag, bevrijdingsdag en mijn runningstreak. En niet te vergeten de maand van de invasie in het Zuiderpark. 

Running streak

In april had ik alleen maar gelopen wanneer ik wilde en hoeveel ik wilde. Lekker uitrusten na mijn marathon. In mei wilde ik wel weer vol aan de bak. Ik had er weer zin in, kom maar op! En zo ontstond het idee om vanaf 1 mei een runningstreak te gaan doen. Ik heb al 3 keer met zo’n runningstreak meegedaan in december en ik had er veel positieve effecten van ondervonden. Vandaag, 31 mei, heb ik nog niet gelopen, maar dat gaat absoluut nog wel gebeuren.

Bevrijdingsdag

Op Bevrijdingsdag ging ik naar Rotterdam, waar ik heerlijk gelopen, gegeten en gekletst heb met Patricia. Hier had ik al apart over geschreven en dat kun je hier lezen. Wat is dat toch elke keer gezellig als wij elkaar zien! Ook zonder elkaar te zien spreken we elkaar heel geregeld, even elkaar uitdagen, op de hoogte houden, klagen… Ach, wat melden we elkaar niet eigenlijK? ­čśë

Moederdag

Wat is het toch gezellig om door je (nagenoeg) volwassen zoons nog even lekker in de watten gelegd te worden. Ontbijtje, kopje koffie, verse jus… Heerlijk hoor, zulke verwennerijtjes. En ik kreeg een onwijs leuke trolly-koffer die ik later deze maand goed kan gebruiken. Later op de dag zijn we nog naar mijn schoonmoeder geweest, om ook haar even in de bloemetjes te zetten.

En die bloemetjes zette ik een week later ook weer buiten. Althans, ze stonden daar al, ik ging ze lekker bewonderen. De rododendrons op een van de hellingen van de Sallandse Heuvelrug zijn altijd zo mooi om te zien, en mei is de maand bij uitstek, dan zijn de bloemen op hun mooist. Meer mooie bloemetjes zien? Klik dan hier voor mijn blog hierover.

Maar voor het op Tweede Pinksterdag zover was, mocht ik op Eerste Pinksterdag een training bijwonen in het Zuiderpark in Rotterdam. Deze was georganiseerd door Anita Nederland, ter voorbereiding op de Ladiesrun op 10 juni. Wat een feestje was dit! Ik heb hier ook een apart blog over geschreven, die kun je hier teruglezen.

En tot slot mocht ik de laatste week van de maand op Ibiza vertoeven, samen met mijn jongste zoon. Gezellig even vieren, dat zijn eindexamens er op zitten! Ik zal nog een aparte post hierover maken, maar het was heerlijk en we hebben enorm genoten.

De teller voor mei komt uiteindelijk uit op:

  • 122,74 hardloopkilometers
  • 6 vakantiedagen
  • 1 hardloopwedstrijd
  • 31 dagen genieten.

En met de warmte van deze laatste dagen neem ik graag een verkoelende duik om weer fris de nieuwe maand in te gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.