Spartan Race Maastricht

Eh, Nicole, jij bent toch van het “gewone” hardlopen? Spartan is toch iets met obstakels, veel items sjouwen en niet te vergeten modder en burpees? Dat klopt! Maar nu er voor het eerst in Maastricht een Spartan race georganiseerd wordt, begon het bij mij toch echt wel te kriebelen hoor!

Even terug in de tijd…

In september 2016 deed ik mee met de Strongsisterrun. Gezellig met mijn zusje, zij had me overgehaald. Dat ik hier enorm veel plezier had beleefd, had ik vooraf niet durven denken. Al die obstakels, die modder en zo… Oh en de schaven en blauwe plekken naderhand! Niets voor mij. Dacht ik.

Ik had de grootste lol, heb me kostelijk vermaakt en vond het zelfs jammer dat het eerste obstakel waarbij we “vies werden” pas na ca 2 kilometer was! Modder, (stromend) water, klimmen, klauteren, zwieren en zwaaien… Dit is slechts een héél kleine glimp van mijn eerste obstakelrun.

 

Sindsdien heb ik geen obstakelruns meer gedaan. Mijn aandacht lag volledig bij de marathon(s). Nu vind ik het wel weer tijd worden om een obstakelrun te doen! En daar zit voor mij jammer genoeg een probleempje met deze Spartan: Ik kan 30 juni niet!

Wil jij deze Spartan Race beleven?

Wil jij de uitdaging wel aan gaan, heb je nog niet ingeschreven omdat je nog twijfelde, of wist je überhaupt nog niet van deze Spartan af? Dan is nu je kans!

Je kunt je inschrijven voor de Super of de Sprint op de site Spartanrace.nl. Niet twijfelen, gewoon doen! Geloof me, heb je nog nooit zoiets gedaan? Dit geeft het sporten een totaal nieuwe dimensie! En wie weet ben je vervolgens wel “om” en wil je vaker dit soort evenementen doen!

Kijk gerust rond op die website, daar vind je allerlei informatie over de diverse hindernissen, obstakels en opdrachten die je zoal kunt verwachten.

Speciale actie

Maar… we zijn er nog niet! Om het helemaal leuk te maken, mag ik je een korting geven van 5% op de ticketprijs! Zodra je bij je inschrijving bij het kopje betaling terecht komt, kun je de kortingscode MSTIF617489 invoeren. Dan wordt deze direct verrekend.

Dus schrijf je in en laat het mij even weten,
zodat ik je (van afstand) zal proberen te volgen en aan te moedigen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.