Vlog 10, Alles in het teken van de Sallandtrail

Dit keer staat mijn wekelijkse vlog vrijwel helemaal in het teken van de Sallandtrail. Ik heb er van genoten, veel mooie dingen en mensen onderweg gezien. Bijzondere ontmoetingen gehad, genoten van de natuur en de stilte ondanks de vele deelnemers aan deze trail.

Dit keer dus een wedstrijdverslag in de vorm van een vlog: veel beeldmateriaal, waarvan ik hoop dat jullie er net zo van kunnen genieten als ik deed afgelopen zaterdag. Het was voor mij zelfs weer enorm genieten tijdens het editen en monteren van de beelden.  Kijk gezellig mee!

Oh enne… alvast mijn excuses voor mijn gehijg, dat moet je maar even wegdenken ­čśë

 

Mocht je nog nieuwsgierig zijn naar mijn vorige deelname aan de Sallandtrail, in 2016?

Hier vind je mijn verslag van destijds, inclusief videobeelden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.