sneeuwpret vlog

Vlog 13, zonnige sneeuwpret op de ski’s

Een kleine waarschuwing is misschien wel even nodig… Deze vlog bevat veel zonnige beelden, veel sneeuwpret en vooral ook veel plezier op de ski’s. 😉

Wij waren afgelopen week een weekje naar Gerlos, waar ik m’n camera toch zo nu en dan even tevoorschijn haalde. Niet veel hoor, de après ski zul je niet zien, net als bijvoorbeeld het diner ‘s avonds. In sommige situaties en op sommige plekken vind ik het gewoon niet gepast om te filmen. Maar hey, in de buitenlucht op de piste? Kom maar op! Hoewel ik dat toch ook wel een beetje riskant vond… Stel dat ik juist dan val, en m’n camera kapot gaat?

Gelukkig viel ik niet, is m’n camera nog heel en kun je daardoor genieten van die (meestal) zonnige beelden van onze sneeuwpret op de ski’s!

Ik hoop dat jij er met het kijken net zo veel plezier van zult hebben als ik in het “echie” heb gehad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.