Mei is voorbij, het was één groot feest!

Mei was een super maand, waarin ik erg leuke dingen heb mogen doen, hoewel ik ook nog veel dingen niet heb kunnen doen wegens tijdgebrek hihi…

Qua sport was mei niet echt om over naar huis te schrijven. Ja, ik heb wel gesport, maar niet zo vaak, veel en lang als ik had gewild. Is dat erg? Soms, maar deze maand lagen mijn prioriteiten toch even iets anders.

Ik genoot van pittige yoga en tabatta trainingen, wandelingen met m’n winterjas en in t-shirt… Ja, mei was een maand vol tegenstrijdigheden wat het weer betreft!

Evenementen

18 mei was het zover, de muddy angel run! Dit was echt zó onwijs gaaf, leuk, gezellig en eh… modderig! Mijn verslag hierover zal de komende week online komen.

Vervolgens mocht ik genieten van een weekend zandhadppen in de Loonse en Drunense Duinen… Ook over dit weekend zal een apart verslag online komen, het was zo’n ontzettend gezellig weekend! Dit was ook het weekend waarin ik de meeste kilometers heb gemaakt.

De laatste week van mei stond voor mei volledig in het teken van werk en feest: Harry werd 50 en dat konden we natuurlijk niet voorbij laten gaan zonder feest, Abrahams in de tuin en spandoeken… Ik had het me nooit zo gerealiseerd, maar als je 50 jaar wordt, heb je dus gewoon 3 dagen feest! De eerste dag is, als je vrienden je tuin vol zetten/hangen met een Abraham, spandoeken etc…. Daar moet op gedronken worden! Een hapje, een drankje… Gezelligheid dus!

Vervolgens genoten we op de dag zelf met de naaste familie van een heerlijk diner, gevolgd door een avondje feesten en dansen met vrienden, familie en collega’s.

En dan “the day after”… Alle kaartjes, cadeautjes en gelukswensen nog eens rustig bekijken, diverse cadeautjes blijken bouwpakketten te zijn die in elkaar gezet moeten worden. De versiering in de voortuin moet weer opgeruimd worden… Je blijft gewoon in een feeststemming op die manier!

Hoe zat het met mijn doelen voor mei?

Vier doelen, vier keer niet (volledig) gehaald.

  • minimaal 2x per week hardlopen: Eh… dat werd slechts 1x per week. Baal ik hiervan? Jazeker! Eén week liep ik niet omdat ik me slecht voelde, in de andere weken had ik mijn planning dusdanig vol met andere bezigheden, dat ik het lopen (te vaak) schrapte.
  • Minimaal 2x per week spieroefeningen: De laatste week van mei deed ik geen oefeningen, de andere weken heb ik de 2x wel gehaald. Iets met het voorbereiden van een feestje zullen we maar zeggen. Slap excuus? Vast wel, maar ik weet in elk geval waarom ik deze laatste week niet getraind heb. Hoewel, dansen is ook trainen toch? en roeien op “we hebben een woonboot, hij ligt in de Amstel” met slappe lach telt vast dubbel… 😉
  • Gezondere voeding: Over het geheel genomen lukt mij dat wel goed, een enkele uitzondering daargelaten. Ook weer iets met een feestje… Ja, hier ben ik wel blij mee!
  • Beter mijn rust nemen: Ik weet mijzelf iets beter op tijd m’n bed in te hijsen, hoewel dat tijdens het weekendje Loon op Zand en in de dagen van Harry’s feest natuurlijk weer helemaal “fout” ging. Maar hey, een keer zo’n dag is niet erg, over-all genomen gaat het best wel goed!

Kortom, het hardlopen, oefeningen doen: Dat kan veel beter! Qua voeding en rust zit ik in elk geval wel op de juiste weg. Over dat (te weinig) sporten mocht ik van mijzelf heel kort even balen, en nu snel weer doorgaan. Ik probeer altijd uit te gaan van het positieve: er is in elk geval nog ruimte voor verbetering 🙂

Hoe was jou maand mei?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.