wk44, sportschool

Vlog 44, een kijkje in de sportschool

Wat een week! Het is gelukt hoor, 3 trainingen in de sportschool! Maar oh die armen…

Het leukste was nog wel, dat ik deze week begon in de sportschool samen met Meike. Al geruime tijd stond deze zondag geblokt in mijn agenda, en wat was het weer gezellig om eindelijk eens fatsoenlijk bij te kletsen! Ja oké, we hadden elkaar wel gezien bij evenementen zoals de Muddy Angel Run en we liepen (te lang geleden) samen in Antwerpen tijdens de 10 Miles, maar nu hadden we (na het trainen) echt even tijd om bij te kletsen.

De rest van de week was het toch wel weer passen en meten. Zo moest ik helaas de baantraining noodgedwongen laten schieten.

Het weekend begon voor mij dit keer al redelijk bijtijds op de vrijdagmiddag! Na mijn derde sportschool-training was ik “ready as can be” voor het weekend. Vrijdagavond sushi, zaterdag de hele dag klusjes in en om het huis (boodschappen, huishouden…) om zaterdagavond af te sluiten met de halve finale en de finale van The Masked Singer. Wat een hilarisch programma is dat! Niet in de laatste plaats vanwege het meer dan briljante commentaar van Loretta Schrijver.

Op naar weer een hopelijk heel fijne week! M’n trainingen inplannen is zo mogelijk een nog grotere uitdaging, aangezien ik vrijdag en zaterdag op pad ben… Ik ben benieuwd of mij lukt, wat ik (met potlood) heb genoteerd qua planning! Wordt vervolgd dus…

Maar voor nu: kijk lekker mee naar mijn vlog van afgelopen week.
Oh enne… de techniek van de oefeningen is misschien niet helemaal “on point”, maar dat is iets waar ik aan werk momenteel. Ook voor mij is het zeer verhelderend om terug te zien hoe ik een oefening uitvoer. En ja, dat is zeker voor verbetering vatbaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.