verrassing header

Vlog 25, een feestje, verrassing en vroege vogel…

De verrassing was compleet afgelopen week! Ik heb dan ook besloten niet te wachten, maar deze vlog gewoon zo snel mogelijk online te zetten. Wat begon de week fijn, gezellig en tof!

De hele zondag voelde aan als één groot feest, en wat vond ik het gezicht van Patricia mooi om te zien toen zij haar verrassing zag! Daar doe je het toch voor…

De eerste dagen van de werkweek moest ik flink aan de bak voor m’n werk, zodat ik daarnaast geen “gekke dingen” deed maar heel bewust m’n rust zocht.
Alleen was mijn plan om dan ook lekker door te slapen en tot een uurtje of 6:30/7:00u uit te slapen… Dit liep toch weer een beetje anders en was ik (samen met Loesje) een van die vroege vogels die al vóór 7 uur aan de wandel is. Maar dat heeft zo moeten zijn, want het was echt genieten tijdens die wandeling.

Uiteindelijk heb ik deze week niet heel veel gesport. Ik heb 2 workouts kunnen doen, en de laatste workout trakteerde mij jammer genoeg wel op een onwelkome verrassing. Het rondje hardlopen (interval, rennen en wandelen afwisselen) heb ik dan ook jammer genoeg moeten laten schieten.

Maar hey, ondanks dat was het weer een toffe week! Op naar de volgende.

Klik op de afbeelding hieronder voor de vlog, of klik hier om rechtstreeks op YouTube te kijken.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.