sportschool vlog header

Vlog 27, Sportschool en spierpijn

De week waar ik zo naar uitgekeken had, want de sportschool ging weer open!
Ik mocht dan ook 2x genieten van de spierpijn na die workouts…

Maar oh wat besefte ik mij toen pas, dat ik die barbells en diverse apparaten in de sportschool echt wel gemist had! Ja, ik heb best redelijk door kunnen trainen met allerlei thuis-workouts, zoals bijvoorbeeld hier te zien is.  Maar dat was toch net even anders…

Uiteindelijk heb ik deze week niet hardgelopen. Ik was het wel van plan, maar vanwege de flinke hoeveelheid spierpijn besloot ik het niet te doen. In plaats daarvan deed ik een yoga workout, met een video van Yoga Met Milou. Dat dit een goede keuze bleek te zijn, merkte ik al snel: mijn spieren waren inderdaad wat minder strak, stram en stijf na die tijd.

Daarnaast bestond mijn week vooral uit heerlijke wandelingen, mijn werk en huishouden. In het weekend genoot ik van de kwalificaties van de eerste Formule 1-race van het seizoen. Ja, ik ben Formule 1 fan! En ook dat had ik gemist de afgelopen maanden. Alles lijkt langzaam maar zeker weer iets meer richting “het oude normaal” te gaan, met inachtneming van diverse extra maatregelen zoals het afstand houden. Ik hoop zo, dat het goed blijft gaan! Maar goed, dat is een heel ander issue.

Ik begon de week nog op de camping, om al snel te verkassen naar huis. Het was een bijzondere dag, want lieve vriendin Patricia was jarig èn we waren 24 jaar getrouwd! Dat vroeg om een bijzondere actie… Welke dat was, kun je in de video hieronder zien.

Ja, al met al was het weer een fijne week. Heerlijk getraind in de sportschool, lekker kunnen werken… Doe mij maar meer van dat soort weken! En de hoeveelheid spierpijn zal vast wel weer gaan afnemen naarmate ik weer vaker in de sportschool train. Ja toch?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.