kat vlog header

Vlog 28, lekker brood, interview en op pad met de kat

Dit keer een vlog met twee gezichten, aangezien ik met onze kat naar de specialist mocht. Het bericht wat wij daar kregen, was niet wat we hoopten helaas…

Dat dit impact heeft, snap je natuurlijk wel. Onze lieve kat is ondertussen al 15 jaar vast onderdeel van ons gezin, onze kids zijn met haar opgegroeid. Al die jaren is ze nooit ziek geweest, mankeerde nooit iets. Ook nu hadden wij voor het bezoek aan de specialist nog goede hoop dat het “met een pilletje” te fixen zou zijn… De schok was dan ook best groot toen we nieuws kregen wat je eigenlijk gewoon niet horen wil.

Maar daarnaast was er ook iets heel leuks! Ik ben namelijk geïnterviewd door Radio 1! Dit wordt maandag 13 juli uitgezonden in het programma “Stax & Toine”, een programma van 14:00 tot 16:00u. Hoe vet is dat! Ze hadden mij gevonden naar aanleiding van mijn blog over “mijn nieuwste tic“… En ja, ik ben inderdaad geïnterviewd over het brood bakken wat ik in “Corona-tijd” heb opgepakt.

Verder was ik vooral druk met werk, heb ik veel gewandeld om mijn hoofd een beetje bij de les (en leeg) te krijgen… Kortom, een iets andere vlog dan anders. In mijn hoofd blijft onze kat toch continu een hoofdrol spelen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.