hittegolf header

Vlog 33, de hittegolf heeft mij gevloerd

Tja, die hittegolf… Het was al een paar dagen bizar warm toen de nieuwe week begon. Maar dat deze hittegolf nog de hele week “full force” zou aanhouden? Dat was wel heel absurd.

In de vorige vlog kon je al zien, dat het aan het eind van de week tropisch warm werd. Dat werd deze week dus doorgezet, met een hittegolf die vandaag (zondag 15 augustus dus) al 12 dagen telt, en nog niet ten einde is…

Wat was ik blij met onze mobiele airco afgelopen week! Oké, het weer was zo extreem dat die het zelfs niet meer kon bolwerken. Maar hey, het koelde door die airco wel af van 29 tot ca 25 graden binnen! (om dan overdag toch weer op te lopen naar 28-29…)

De laatste dagen kwam er meer bewolking en meer regendreiging. Het heeft hier nauwelijks noemenswaardig geregend jammer genoeg, en wat er viel, bracht geen verkoeling. Deze hittegolf is blijkbaar wel heel hardnekkig! De echte tropische temperaturen laten we nu wel achter ons, maar het kwik gaat nog vrolijk voorbij de 25 graden waarschijnlijk.

En tja, dat weer speelde wel een heel prominente rol in mijn doen en laten deze week, zodat het uiteindelijk meer een klaagzang is geworden, gecombineerd met een weer-vlog. En toch heb ik nog wel een paar keer gesport, hoewel dat wel extreem pittig was!

Kijk je weer mee?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.