vroege vogel, vlog 49 header

Vlog 49, word ik dan echt een vroege vogel?

Het heeft veel te lang geduurd, maar ik heb m’n camera weer afgestoft! Deze week stond ik als een vroege vogel een aantal keren in de sportschool en heb ik weer flink m’n spieren aan het werk gezet.

Avondmens wordt vroege vogel?!?

Heel eerlijk? Ik had nooit verwacht dat ik voor mijn plezier al rond 5 uur (!) zou opstaan, om voor mijn werk te gaan trainen. Maar alles is nu eenmaal anders dan anders op dit moment. In de Basic Fit waar ik normaal train, zijn de tijdsblokken na werktijd altijd in no-time volgeboekt. Om toch te trainen, zocht ik naar alternatieven. En zo kwam het, dat ik mijzelf dwong om die houding van vroege vogel aan te nemen en naar een andere Basic Fit in de buurt te gaan, die 24/7 open is. Daar is het vóór 7 uur nog heerlijk rustig!

Weet je wat ik nog het meest bizar vind? Ik merk dat ik na mijn training weliswaar flink voel dat ik getraind heb en dus wat vermoeidheid voel in mijn spieren, maar ik krijg er ook enorm veel energie van! Die energie kan ik dan weer goed inzetten voor mijn werk, win-win situatie dus.

Het was een week waarin ik (met slaperige oogjes, want het is wel echt vroeg…) lekker heb getraind, weer genoten heb van versgebakken brood (oh, die geur alleen al!) en lekker de kou opzocht met fijne wandelingen.
Ook bestelde ik een TooGoodToGo-box. Het is elke keer weer een verrassing wat er in zit, wat het juist zo leuk maakt. Aan de ene kant help je zo verspilling tegen te gaan, aan de andere kant krijg je op deze manier producten die je zelf wellicht niet had gekozen. Lekker uitproberen dus!

Kijk lekker naar mijn week hieronder via de link:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.