ik stop er mee

Vlog 50, De schaar erin en ik stop er mee!

Vorige week hakte ik een moeilijke knoop door, ik stop er mee! En om mijzelf direct een gevoel van “verandering” te geven, besloot ik ook nog eens de schaar er in te (laten) zetten.

Het was eigenlijk wel een fijne week, waarin ik weer heerlijk heb getraind. En net als vorige week, stond ik ook nu weer voor dag en dauw in de sportschool. Ik vind het uiteindelijk echt heerlijk om op deze manier mijn dag te beginnen. Oké, niet dagelijks natuurlijk, maar toch wel een keertje of vier per week. En wauw wat kan ik er van genieten als ik een oefening net iets vaker of net iets zwaarder dan de keer er voor kan uitvoeren.

Ik moest een keuze maken, wat ik in dit geval best heel moeilijk vond. Uiteindelijk heb ik besloten om echt voor mijzelf te kiezen, en nu kan ik volmondig zeggen “ik stop er mee”. Ik sta volledig achter mijn keuze, en kijk uit naar de nieuwe uitdagingen die zullen volgen.

Nieuwe uitdaging, nieuwe look! Ik weet niet hoe het met jou is, maar bij nieuwe uitdagingen hoort voor mij een (iets) ander kapsel. De kapper heeft mijn haar weer flink onder handen genomen, wat ook wel een keer mocht na ruim een jaar!

Daarnaast heb ik deze week, iets eerder dan in andere jaren, onze kerstboom opgetuigd. Heerlijk met dat vele thuiswerken, om die gezelligheid en warme sfeer in huis te hebben!
En nu ben ik wel even nieuwsgierig: Heb jij je kerstversiering ook “eerder dan normaal” tevoorschijn gehaald?

Kijk hier mee naar vorige week:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.