homeworkouts header

Vlog 51, homeworkouts en mijn verjaardag

Wat een week! Maandagavond de persconferentie, snel schakelen dus… Ik mocht weer homeworkouts gaan inplannen. Ook kwam mijn werk als pedicure tot een wel heel abrupt einde zo.

Want ja, per 1 januari stop ik dus volledig met mijn pedicurepraktijk, zoals ik in mijn vorige vlog al aangaf. Maar dat werd dus vervroegd naar 14 december door de strengere maatregelen die afgekondigd werden. Jammer, maar het is niet anders. Ik val onder de zogenoemde “contactberoepen” en moet dus ook mijn werk stilleggen.

De homeworkouts zitten er al weer goed in, ik ben weer vol enthousiasme met mijn eigen dumbbells, elastieken etc aan de slag gegaan. Maar jeetje, mijn dagelijkse wandeling ‘s avonds na het eten werd wel steeds vaker een uitdaging hoor! Vooral nu het weer zich steeds meer van de gure, natte kant laat zien…

Ik had een iets andere planning deze week, omdat ik zaterdag weer een extra kaarsje mocht uitblazen: ik was zaterdag jarig! Ik maakte er een “groot” feest van. Gezellig samen met mijn gezin heb ik genoten van een van mijn favoriete maaltijden: paddenstoelenrisotto, voorafgegaan door een lekkere carpaccio.

En zo had ik deze week toch nog 1 keer in de sportschool getraind, en mocht ik 2 homeworkouts doen. En vrijdag was de laatste dag voor de kerstperiode echt aanbrak. Dit moest uiteraard gevierd worden met een “foute kersttrui”, en een gezellige teams-meeting met collega’s waarin we ook nog een pubquiz speelden.

Kortom: al met al weer een geslaagde week, waarin ik elke keer weer kijk naar wat wèl kan, waar ik wèl van geniet, waar ik wèl een glimlach van op mijn gezicht krijg.

Kijk je weer mee, via de link hieronder?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.