kerst header

Vlog 52, onwillige spier en heerlijke kerst

Was ik vorige week al in kerst stemming met mijn foute kerst trui, deze week ben ik echt helemaal in de sfeer, en in een vakantie stemming! Maar eerst moest ik nog zien te dealen met een onwillige spier. Die zorgde wel voor flink wat irritatie in het begin van de week helaas…

De week begon weer zoals gebruikelijk op de zondag met een heerlijke chill-dag, maar maandag vond ik het niet meer zo chill allemaal… Een spier achter mijn ribben zorgde voor flink wat irritatie en dat werd naar gelang de tijd verstreek zelfs ronduit pijnlijk. Maar hey, ik bleef rustig aan bewegen, kleine wandelingetjes maken en wisselde dat af met dutjes doen.

Deze week had ik lekker vrij, zodat ik eigenlijk al de hele week in kerst stemming was. Toen we later in de week ons familierecept van balkenbrij gingen maken, was het echt 100% kerstsfeer!

Ik heb nog wel fijn kunnen trainen gelukkig. Nadat de spierpijn en -irritatie wat minder was geworden, kon ik weer (redelijk) voluit trainen in mijn geïmproviseerde home gym. Naast 2 workouts met gewichtjes, heb ik ook een kerst hiit-workout van Dear Good Morning gedaan. Lekker hoor! Welke workout ik ook deed, nadien had ik echt de rest van de dag weer een heerlijk gevoel en was ik vol energie.

Ik heb al met al dan ook weer een heel fijne week gehad, die ik heb mogen afsluiten met een knus, maar zeer gezellig kerstdiner gevolgd door een spelletjes avond met m’n gezin.

Kijk je weer mee?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.