klussen en wintersport

Vlog 12, klussen met beleid, en een reis in de tijd

Welkom bij deze aflevering van klussen met kijkers… Oh wacht, da’s weer een ander programma. In deze vlog gaan we inderdaad klussen, maar dan wel op onze manier. Dat betekent dat we vooral veel lol hebben.

En dan is het eindelijk zover, een weekje weg waar ik zelf stiekem al twee maanden enorm naar uitkijk! We zoeken de sneeuw op, hoewel het weer onderweg toch echt iets heel anders doet vermoeden…

Dit weekje is voor mij een aardige “trip down memory lane”, aangezien ik als klein meisje een aantal jaren achter elkaar op exact deze locatie ben geweest. Ik ben benieuwd wat ik er na deze week van vind!

Kijk je weer mee, naar deze vlog?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.