zomerdag zonsopkomst

Vlog 38, trainen, bakken en laatste zomerdag

Wat een fijne week was het, en het weer had hier zeker mee te maken. We konden nog lekker genieten van een aantal mooie zonnige dagen, en zondag sloten we de week (en de zomer) in stijl af met de laatste zomerdag.

Ik begon deze week met een heerlijk ontspannen dagje, aangezien ik geen klanten had.
In de sportschool heb ik weer een tandje extra bij gezet, en kwam ik uiteindelijk badend in het zweet weer van de stairmaster af. Wàt een apparaat is dat zeg…

Thuiswerken

Het voordeel van een thuiswerkdag? Tijdens je lunchpauze lekker bakken! En dan niet in de zon, maar in de keuken iets lekkers klaarmaken. Althans, ik hoop dan maar dat het lekker is, aangezien ik met het bakken vrijwel nooit exact een recept volg. Het resultaat is dan ook altijd weer een verrassing. En dat gaat niet altijd goed kan ik je vertellen!

Baantraining

Voor het eerst sinds veel te lange tijd ben ik ook weer naar de baantraining geweest. Eindelijk! Waarom ik vooraf zenuwachtig was, zou ik je nu echt niet meer kunnen vertellen, want het voelde gewoon weer als een warm bad en ik heb genoten van de training. Oké, niet tijdens elke interval hoor, dat was ook best afzien! Maar naderhand was ik heel blij met het resultaat.

Zomerdag in de herfst?

Op zondag (officieel de eerste dag van de herfst) genoten we van de laatste zomerdag. Ik besloot hier volop gebruik van te maken, door al voor zonsopkomst naar de Sallandse Heuvelrug te rijden. Vanaf de parkeerplaats liep ik naar het uitkijkpunt om hopelijk daar de zon te kunnen zien opkomen. Even een paniekmomentje, toen ik merkte dat er bomen voor zouden staan. Gelukkig zag ik een stukje verderop de straat wèl de zon mooi op komen! Van daaruit dook ik de zandpaden weer op, en genoot heerlijk van het “hobbelen” over de heide, met nog een mooie wild-traktatie onderweg. Prachtig cadeautje op deze zondag – zomerdag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.