happy place

Vlog 39, over vitaliteit en my happy place

Op het werk stond deze week in het teken van vitaliteit: Hoe vitaal ben je, zowel mentaal als fysiek? In het weekend genoot ik weer van me-time op mijn happy place!

Vitaliteit op het werk

Er waren allerlei workshops in het kader van vitaliteit: Een vitaliteitscheck, welk type stress-persoon ben jij, hoe kun je vitaal met pensioen gaan… Een lezing van een bekende oud-topsporter en meer. Daarnaast konden we ook van alles proberen, van crossfit tot een “urban trail”, van yoga tot challenges. Helaas paste niet alles in mijn agenda, maar ik wist er toch een paar uit te plukken.

Rotterdam?

Eh… Ja, wat is er met Rotterdam… Daar kan ik heel simpel in zijn: Die stad heeft een bijzonder plekje in mijn hart. Twee keer liep ik daar de marathon, 3 keer de kwart. Guess what? Donderdag zag ik ineens een aantal berichtjes op insta dat de inschrijving weer geopend is. Hallo marathonkriebels! (just kidding)  Maar… Ik ben er ook in 2020 weer bij, mijn vierde kwart marathon! Samen met Patricia ga ik daar weer lopen te lopen! En het belooft nu al weer een mooi weekend te worden, samen met Patricia en haar zus Rianne. #traditie

My happy place

In het weekend zag het weer er niet al te rooskleurig uit. Aangezien het zaterdagochtend nog droog was, besloot ik toen lekker te gaan lopen op de Sallandse Heuvelrug. Normaal is de zondag “mijn” dag, maar dit keer besloot ik het om te draaien. En ik had geluk! Het bleef droog toen ik daar liep, rende, rustte, foto’s maakte… Nog geen kwartier nadat ik weer in de auto stapte begon het te regenen, wat eigenlijk niet meer ophield. Maar wat heb ik weer even genoten van de me-time op de Sallandse Heuvelrug, echt my happy place!

Marathon

Ik sloot de week af met een marathon. Niet eentje die ik zelf liep, maar die van Berlijn op televisie. Wat spannend om die toppers te zien!

Meer zien over de afgelopen week? Kijk dan hieronder.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.