zenuwen, slaapgebrek en stukgaan

Vlog 24, zenuwen, slaapgebrek en stuk gaan

Hoi, welkom bij deze nieuwe weekvlog! Maar waar komen mijn zenuwen toch vandaan… Waarom kun je soms zenuwachtig zijn “om niets”? En waarom betekent dat voor mij dat ik dan dus slecht slaap? Waar ben ik dan zenuwachtig voor, het is niet alsof mijn leven, inkomen of wereldtitel ergens van afhangen… Te bizar dat ik dan gewoon een dag later alsnog het gevoel heb dat ik gebroken ben! Hóe dan!? Allemaal vragen… Niet dat ik er antwoord op heb, helaas, want dan zouden die zenuwen wel weg gaan! Maar ook dat gaat gelukkig weer over, en weet ik weer te knallen met mijn workout…

Week 24 was, ondanks mijn zenuwen, toch best een fijne week als ik de donderdag gewoon lekker even buiten beschouwing laat.

Of hier rechtstreeks op YouTube.

Mocht iemand van jullie tips hebben hoe ik die zenuwen een beetje fatsoenlijk te lijf kan gaan, dan houd ik me aanbevolen! Schrijf ze gewoon hier onder, onder m’n vlog of op mijn instagram.

Hebben jullie trouwens wel eens dat je zenuwachtig bent “om niets”?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.