#NicRunsRoffa… nog 9 weken

Tik-tak, tik-tak… weer een week voorbij, weer een weekje dichterbij het lopen van de marathon in Rotterdam! Ja de kriebels beginnen nu toch wel een beetje te komen hoor! Deze week begon niet heel spannend, het weekend heeft wel weer wat moois in petto.

Deze week heb ik weer elke dag gelopen. Dinsdag liep ik lekker op tempo ruim 6km, donderdag intervaltraining op de baan van 7,7km. De andere dagen liep ik korte afstandjes, op rustig tempo.

Ik heb van elke run weer genoten, ik snap het zelf nog niet echt… Woensdag combineerde ik het zelfs met het doen van een paar boodschapjes. Hihi… wanneer donder ik een keer snoeihard van die “geniet-wolk” af? Liever niet naruurlijk…


Deze week las ik ook weer allerlei informatie over het marathon weekend, sprak er weer met mede-lopers over, het begint weer te borrelen hoor!

En vandaag, 5 februari, is het voor mij een testmoment: ik loop de Asselronde (25 km) bij de Midwintermarathon in Apeldoorn. Ik heb er zin in, ben heel benieuwd hoe het zal gaan. Op Instagram en Strava zal ‘s middags al wel snel duidelijk worden hoe het ging, hier zal later in de week een verslag volgen.


Lopen jullie ook wel eens wedstrijden die niet als doel hebben om ze “zo hard mogelijk” te lopen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.