Flashback Friday – Remember that night in november

Even een Flashback Friday vandaag! Over 2 dagen loop ik de Zandvoort Circuit Run in het business team van Anita Nederland en Runner’s World. Dit wordt mijn tweede wedstrijd met Anita, na de Antwerp 10 Miles van vorig jaar. Maar afgelopen november was er iets anders georganiseerd door Anita, in verband met de lancering van hun nieuwste model Anita Active beha. Wat denk ik daar nog met veel plezier aan terug!

Even kort:

De beha waar het hier om draait is de “Momentum Pro“. Het combineert eigenlijk de beste elementen uit 3 zeer fijne beha’s die ze al op de markt gebracht hadden: De looks van de Momentum, de cups van de Air Control Delta Pad en de racerback van de DynamiX Star. Ik zeg: top combi! Zeker nu het (hopelijk) snel weer mooi weer gaat worden en de topjes met racerback weer uit de kast komen. Want hey, we willen natuurlijk ons voorgeveltje goed beschermen, maar liefst geen onnodige tan-lines! Hoewel de beha’s van Anita best gezien mogen worden…

Het event

We mochten de beha’s uittesten, op een manier die ik nog nooit eerder had gedaan. We kregen een clinic Paaldansen! Oh boy…
Na het welkomstwoord, uitleg over de Momentum Pro en de toast op deze nieuwe telg in de beha-familie (met alcoholvrije champagne, we moesten per slot van rekening nog aan de bak) was het tijd om te gaan trainen.

De training

We begonnen met een warming up. Dit was al een heftige workout op zich hoor, jeetje! Maar ja, die spieren moesten flink opgewarmd en opgerekt worden. Daarna gaf de trainster, Fleur Vosse, even een demonstratie.
Vervolgens mochten wij zelf aan de slag. Oh wat was dit zwaaaaar! Ik vond het heel bijzonder om eens te mogen doen en heb een enorm fijne avond gehad.

De dagen na deze clinic werd ik fijntjes herinnerd aan de inspanningen. De blauwe plekken en spierpijn waren nogal aanwezig.

Die blauwe plekken verwacht ik zondag niet te krijgen, spierpijn hoogstwaarschijnlijk wel. De 12 kilometer van Zandvoort Circuit Run voert over het (niet-vlakke) circuit, door de duinen, over het strand en door het dorp. Het zal vast pittig worden, maar ik kijk er naar uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.