Vlog 15, een beetje kleur in huis

Deze week eindigde met een vleugje kleur! Maar eerst ging ik deze week aan de slag met yoga.

Veel hardlopers hoor ik over de voordelen van yoga naast het hardlopen. Onder het motto “je moet alles eens geprobeerd hebben”, waagde ik mij deze week ook aan de yoga. Dat dit niet zonder slag of stoot ging, wordt wel duidelijk. De tweede keer ging wel wat beter, maar werd ik eh… lastig gevallen door een enthousiaste viervoeter šŸ˜‰

Ook heb ik lekkere hapjes gemaakt voor een gezellig avondje, stond er ineens een bezorger voor de deur met een gigantisch boeket vol kleur en was het uiteindelijk weer rennen en vliegen om zaterdagavond lekker zonder verplichtingen op de bank te kunnen ploffen.

Kijk je weer mee?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.