Birthday time! En kerst, en een actie…

Over 5 dagen ben ik jarig! Ja, I know… Lekker dan, tussen Sinterklaas en de kerstdagen in je verjaardag mogen vieren! Als klein meisje vond ik dat maar stom. Die bisschop uit Spanje wist immers alles van mij? Die wist dus ook dat ik twee weken later jarig was, en ik zou dus vast en zeker minder cadeautjes krijgen dan mijn vriendjes en vriendinnetjes… En andersom: Ik had met/van Sinterklaas al leuke cadeautjes gehad, ik zou dan voor mijn verjaardag vast minder krijgen dan wanneer ik bijvoorbeeld in mei of juni jarig zou zijn. (dit was echter niet waar hoor, het was een gedachtenspinsel van mijzelf) 😉 Tja, cadeautjes zijn natuurlijk he-le-maal geweldig om te krijgen als klein meisje!

Maar ook als niet-zo-klein-meisje vind ik het nog steeds ontzettend leuk om cadeautjes te krijgen. Maar wat zijn nu leuke ideetjes om te geven aan een hardlopende, lezende pedicure/moeder/vriendin/echtgenote?

Ik deel hier een lijstje met cadeautjes die ik zelf leuk zou vinden om te krijgen, maar die ook heel goed onder de kerstboom passen. En onder het motto “wie jarig is, trakteert” geef ik ook nog wat weg! Lees snel verder.

Mijn cadeau ideetjes

Hardloopkalender (@deleukstelopen).

Ik houd van scheurkalenders, elk jaar heb ik wel weer een nieuwe variant. Deze is leuk voor hardlopers, met elke dag een motivatie, een weetje, tips… Voor € 14,99 is deze te koop bij Keep-on-running.nl

 

Dear Good Morning boekkalender (365 energieke ochtenden)

Als avondmens heb ik toch echt wel moeite om ‘s ochtends mijn bed uit te komen, zeker in deze maanden waarin het pas rond een uurtje of negen licht wordt… Het is geen agenda, geen scheurkalender… Een boek met elke dag een opdracht, inzicht… En soms “moet” je in dit boek gaan scheuren, er op stampen, er mee slaan. Kortom: aan het eind van het jaar is dit boek niet meer heel. Bijzonder!
Deze (boek)kalender kost €23,95 en is op de website deargoodmorning.com te koop.

 

Trainen als een topatleet, van Annemerel De Jongh

Ik volg Annemerel’s blog al een paar jaar en heb haar twee eerdere boeken ook gekocht (en verslonden). Toen in augustus de mogelijkheid bestond om haar nieuwste boek te pre-orderen deed ik dat dan ook direct. Ik keek er naar uit om half september dit boek te mogen ontvangen! Door een stressfractuur heeft zij de marathon van Berlijn niet kunnen lopen, en daarmee was er ook geen goede afsluiting voor haar boek. Nu heeft ze de marathon van Malaga gelopen, is het laatste hoofdstuk van haar boek geschreven en staat de release datum vast: 18 december. Top! Ik kan mijn boek dus hoogstwaarschijnlijk op mijn verjaardag, 19 december, bij de post verwachten. Een cadeautje van mijzelf, voor mijzelf dus 😉
Ook bijzonder leuk om onder de kerstboom te geven aan iemand die enthousiast is over hardlopen, nieuwsgierig is om meer uit de trainingen te halen, er achter te komen hoe je stappen kunt maken (sneller worden, langere afstanden lopen…)

Het boek kost €20,- en is te bestellen bij o.a. Bol.com

 

Ritual of Sakura geurkaars

Ik ben fan van Rituals! En dan met name de lijn “Ritual of Sakura”. Heerlijk werken aan m’n blog, lekker lezen, tv kijken… Vooral als het begint te schemeren, steek ik deze kaars aan. Gezellig zo’n vlammetje, en heerlijk die geur!

Voor €19,50 is deze kaars te koop bij Rituals winkels, of online via Rituals.com

 

Runlight 250 wit

Ik heb al 2 jaar een borstlamp van Decathlon. Ideaal als ik in het donker “moet” hardlopen! Ik krijg snel hoofdpijn als ik iets klemmends op mijn hoofd heb, en zo heb ik een fijne lichtbundel voor mij zonder de (letterlijke) druk op mijn hoofd. Het enige nadeel van de lamp die ik heb? Die is niet in hoogte verstelbaar. Als ik dan tegenliggers (auto’s, fietsers) tegenkom, scherm ik mijn lampje zoveel mogelijk af aan de bovenkant, zodat ik hen niet verblind. Want ja, zo fel is die lichtbundel wel! De vernieuwde Runlight is net zo fel, maar die kun je wel in hoogte verstellen. Ideaal dus! Zie het als een fietslamp die je hoger of lager kunt laten schijnen.

Deze lamp kost €39,99 en is te koop bij Decathlon winkels, of op Decathlon.nl

 

Dit zijn een paar cadeau-ideetjes van mijn kant. Maar om op mijn verjaardag te kunnen trakteren, moet je toch echt even verder lezen! Want ik heb een winactie voor je.

Running like a girl

Begin september schreef ik er al een review over: het boek Running Like a Girl. En ik mag ook 1 exemplaar weggeven! Dus ben jij, of ken jij iemand die wel van hardlopen houdt, die soms een virtuele schop onder haar … kan gebruiken of bijvoorbeeld opziet tegen de trainingen voor haar (eerste?) marathon? Wat de reden ook is, heb je interesse in dit boek? Doe dan vooral mee met de winactie.

Edit: de actie is afgelopen.

Dit is wat je moet doen om kans te maken op dit boek:

  1. volg zowel Uitgeverij Rainbow als mijzelf op instagram
  2. Geef aan waarom je dit boek wilt winnen, en tag iemand anders die je dit ook gunt. Dat kan hieronder in een reactie, maar ook op instagram.
  3. Voor een extra kans, deel je het instagram-bericht op jouw stories. Tag mij hier wel even in, zodat ik het kan zien. 😉

Op mijn verjaardag, 19 december dus, zal ik dan de winnaar bekend maken. Zo kan dit boek nog voor Kerst van jou zijn!

Oh enne… nog één vraagje: wat is jullie wish-list voor onder de kerstboom?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.