ice, ice, baby

Vlog 11, ik begeef mij op glad ijs

Na de Sallandtrail, die we konden lopen met (gelukkig) heel mooi weer, sloeg het weer om. IJskoud, regen, natte sneeuw, storm(achtige) wind… In deze vlog sta ik heel even stil bij het proberen te herstellen van die trail, maar begeef ik mij uiteindelijk op heel glad ijs. Alsof ik geen benen had, maar bibberende rietjes! Jeetje, wat was dat een bijzondere ervaring… Ik vind schaatsen echt geweldig gaaf, maar dat ijs moest eens niet zo spiegelglad zijn šŸ˜‰

Ik heb mijn best gedaan om een leuke selectie beelden aan elkaar te knopen voor jullie. Ik hoop dan ook, dat jullie er net zo van genieten, als wij in het echt hebben gedaan.

Veel kijkplezier weer!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.