Persoonlijk – waarom was het zo stil hier?

Oh oh… De afgelopen 10 dagen was het wel heel stil hier en is er niets online gekomen. Oeps. Het is niet dat ik geen ideeën heb hoor, die heb ik genoeg! Maar waarom dan toch deze stilte? Tijd voor een uitleg dus.

Zoals ik al eerder schreef, ben ik eind januari een nieuw uitdaging aangegaan, in de vorm van een administratieve baan.  Een achtbaan volgde, terwijl ik probeerde om mijn nieuwe werk, mijn pedicurepraktijk, m’n gezin, mijn website en het hardlopen allemaal in goede banen te leiden.

Uitdagingen

Ach, het is voor een periode van 6-8 weken, prima te overzien toch? Even een tandje bijzetten in m’n eigen praktijk, extra avonden vrijmaken voor het pedicurewerk… En zo heb ik ineens werkweken van 44-48 uur. Vind ik dat erg? Totaal niet, ik hou van beide jobs! Het enige dat ik even niet direct had voorzien, was dat ik in elk geval verlenging heb gekregen tot eind september! Hoe gaaf, nog een half jaar erbij met leuke collega’s, mooie klussen…

Iedereen die roept dat veranderingen 30 dagen nodig hebben om gewoonte te worden: echt niet! Althans, niet bij mij. Nu, na twee maanden, begint er langzaam maar zeker een prettig ritme te ontstaan. Ook ben ik eindelijk ‘s avonds niet meer compleet “kapot” van alle nieuwe indrukken, informatie overload, lange werkdagen… Ik denk dat het voor mij reëler is om uit te gaan van 100 dagen om het ritme weer goed te pakken te krijgen.

Het hardlopen heeft de laatste twee weken zelfs even helemaal stil gelegen, omdat we ook nog “even’ een verhuizing met bijbehorende kamer-herinrichting mochten doen. En stiekem ben ik best wel trots op het eindresultaat.

En niet te vergeten een geweldige schaats-clinic die ik mocht meemaken. Ook dat was echt gaaf om te mogen doen, heb daar veel van geleerd.

Ik heb nog genoeg ideeën voor posts hier en er komen een paar bijzondere vlogs aan.

En nu ga ik heerlijk een paar dagen genieten van het mooie lenteweer samen met m’n allerliefste.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.