Header vlog 47 genieten

Vlog 47, genieten en afzien tegelijk

Genieten, dat was deze week wel het belangrijkste woord eigenlijk. Het was een enorm drukke week, waarin het sporten even ondergeschikt was. Maar toch is het me geluk om in elk geval wel 3x die sportschool in te duiken en te genieten van elke training die ik kon doen.

Elke keer in de sportschool zoek ik weer de grenzen op van wat ik kan. Nog nèt die extra herhaling, het gewicht nèt iets zwaarder…. Ontzettend afzien, maar tegelijkertijd kan ik daar dus enorm van genieten. Wie dat een half jaar geleden tegen mij had gezegd, had ik vierkant uitgelachen. Ik had niets met de sportschool. Wat kan zoiets veranderen zeg!

M’n beweging heb ik wel gekregen deze week, heerlijke wandelingen heb ik gemaakt, in een fris windje maar wel met een zonnetje er bij. Dat zijn wel fijne herfst-momenten hoor! Koud, zonnig, al die kleuren blad… Daar geniet ik enorm van!

Waar ik ook van genoot, was de post die ik kreeg! Uitgeverij Rainbow verrastte mij weer met een nieuwe thriller. Dat belooft weer spanning en achterdocht!

Kijk je weer mee naar mijn week?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.