Kirchberg – 1 –

We zijn heerlijk een weekje er tussenuit geweest, naar de Oostenrijkse Alpen.

Voor het eerst heb ik hardloopspullen meegenomen op wintersport! Ik heb vooraf geen idee of ik ga lopen, maar het idee lijkt mij wel wat.

De eerste dag: het is best mistig, en het sneeuwt licht. Dit zorgt wel voor zeer goede pistecondities.

Het is hier vandaag dan  ook heerlijk rustig op de pistes. Blijkbaar vinden veel mensen het toch maar niks, om de piste op te gaan met verminderd zicht.

 

De tweede dag: stralend weer! strakblauwe lucht, zon die over de berg schijnt… Heerlijk! Het is inderdaad een stuk drukker dan gisteren. Maar het gebied is zo mooi uitgestrekt, dat je weinig merkt van drukte.

 

Na het avondeten heb ik m’n hardloopkleding aangedaan en ben ik een stukje gaan lopen, met de hond. Vlak achter ons huisje loopt een voetpad langs een rivier.

Ik heb al met al slechts 2,3km gelopen, maar het was wel ff lekker! En zwaar door de (smeltende) sneeuw op dat pad. Hoewel dit dus een heel korte run is, voelt het heel goed. Door de zachte sneeuw en het feit dat hier niets vlak is, mochten m’n benen lekker aan het werk.

Moe en voldaan na een skidag, waarop ik besloot m’n “eerste wintersportrondje ooit” te lopen!

Lopen jullie ook wel eens als je op vakantie bent?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.