what doesn't kill you

Vlog 46, what doesn’t kill you makes you stronger

Mennn, wat een week! Ja echt, what doesn’t kill you makes you stronger is een zinnetje dat de hele week als een soort mantra door mijn hoofd spookte.

Het begon al met de laatste training van mijn “oude” blok in de sportschool…
Ik had de gewichten weer opgeschroefd, en het werd hierdoor dusdanig zwaar dat ik de oefeningen niet allemaal meer volledig kon uitvoeren.

Dat dit bij de trainingen van mijn nieuwe blok alleen maar heftiger zou worden, wist ik op dat moment nog niet! Maar het bizarre is wel, dat ik van elke training enorm geniet! Achteraf dan, dat wel. Tijdens zo’n training vervloek ik de stang, dumbbells of het apparaat waar ik mee bezig ben hoor. En ja, ik weet best dat ik het mijzelf gemakkelijker kan maken door het gewicht wat omlaag te schroeven. Maar hey, het is toch niet voor niets “what doesn’t kill you makes you stronger”? En om sterker te worden, zal ik toch echt moeten gaan uitbouwen in de gewichten die ik kan tillen of duwen.

wandelen is ook fijn…

We hadden deze week enorm geluk met het weer, aangezien ik best veel heb gewandeld en maar één keer de paraplu nodig had! Oh wat heerlijk, die frisse (zeg maar gerust koude) lucht, lekkere dikke winterjas aan en gaan! Dat was elke keer weer 45-60 minuten genieten, ontspannen en heerlijk luisteren naar een podcast. Ik ontdek elke keer weer nieuwe podcasts, zoals afgelopen week die van Maarten en Judith: JUST.talkaboutit. Super interessante podcasts! Thanks Patricia dat je die hebt getipt!

Luister jij ook wel eens naar een podcast? Kom maar door, ik ben heel benieuwd naar misschien nog wat mooie pareltjes!

En met deze trainingen blijf ik mijn best doen om de doelen die ik voor november heb gesteld, daadwerkelijk te behalen.

Kijk je weer mee naar de afgelopen week?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.