vlog knallen header

Vlog 26, koken, camping en knallen

Yes, het is weer tijd voor een nieuwe vlog, waarin ik een paar keer heerlijk kon knallen!

We beginnen deze vlog op vaderdag, met een aflevering “koken met Collie” (ahum) en ik neem je gezellig mee naar de camping. Het is deze week meerdere dagen enorm warm, je zou een eitje kunnen koken op je motorkap! Dit heb ik niet gedaan overigens, dat vind ik zonde van zo’n eitje. Dat eet ik liever op!

Ook wist ik deze week op meerdere fronten lekker te knallen: Op werkgebied kon ik een paar keer een super focus vinden, en met m’n training wist ik ook weer lekker te knallen. En toch voelde dat de eerste keer op de camping best wel ongemakkelijk, zoals je hier kunt teruglezen…

Het afgelopen weekend bleven Harry en ik nog even lekker op de camping en genoten we volop van het “niets moet, alles mag” idee wat we ook altijd op vakantie hebben. Want laten we wel wezen, als het kwik oploopt tot rond de 30 graden, dan heb je toch een vakantiegevoel?

Oh en nog een tip voor Songfestival liefhebbers: Ga de film “Eurovision, the story of Fire Saga” kijken op Netflix! Die is hilarisch en briljant tegelijk. En ja, er komen echte deelnemers voorbij, zelfs de onvolprezen Graham Norton speelt mee in deze film!

Ja, het was een fijne week, ondanks dat deze begon met wat ongemak van een onwillige spier. Maar hey, dat is gelukkig weer over en nu sta ik weer te trappelen om ook deze week weer op allerlei fronten lekker te gaan knallen!

Kijk hieronder voor de vlog van afgelopen week.

Oh en dan realiseer je je ineens, dat deze vlog over week 26 gaat en het jaar dus al weer halverwege is! Jeetje, dat gaat snel!

Maarre… Hoe was jouw week? Heb jij nog iets leuks, spannends, geks of aparts gedaan of meegemaakt? Laat het me gezellig weten, ik ben benieuwd!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.