Verkouden header

Vlog 35, Verkouden! Of toch wat anders???

In mijn vlog van vorige week kon je al zien dat ik best wel moe was. Dit nam ik “vrolijk” mee naar deze week, maar deed er nog een flink schepje bovenop door flink verkouden te worden.

Door die verkoudheid mocht ik heerlijk mijn eigen genies en gehoest aanhoren. Maar omdat ik ook verhoging had, besloot ik direct om me volgens de geldende richtlijnen aan te melden voor een test. Ik was vrij zeker dat ik niet bij iemand in de buurt was geweest die positief was, maar toch… En zo zaten we ineens met het hele gezin in quarantaine. Verkouden of niet, ik wilde zó graag mijn dagelijkse wandeling maken! Maar dit ging uiteraard niet. De enige die het huis uit is geweest, is Harry. Maar dan ook maar alleen om de hond uit te laten. Want tja, dat gaat wel gewoon door!

Het duurt trouwens relatief lang voor je getest kunt worden, in mijn geval zat er tussen mijn telefoontje en het daadwerkelijke testmoment 30 uur.
En dan mag je ook nog eens “tot ongeveer 48 uur” wachten op de uitslag! Dat viel dan wel weer mee, ik zag op de speciale website die daarvoor gemaakt is, mijn testuitslag al ongeveer 26 uur na de test. Maar of ik daar nu blij mee moest zijn?

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.