mijn stem header

Vlog 36, Help, wat is er met mijn stem gebeurd!

Deze week stond nogal in het teken van mijn stem… Of eigenlijk, het niet echt aanwezig zijn van mijn stem! Was ik vorige week vooral in spanning of mijn test wel negatief zou zijn, daarna begon eigenlijk “de ellende” pas echt goed.

Een paar dagen flink hoesten, verkouden, mijn stem zo goed als kwijt… Lekker dan! Ik heb dan ook deze week zoveel mogelijk via mail overlegd met collega’s, waar ik normaal wel de telefoon zou hebben gepakt. Ja, doorwerken was wel mogelijk, omdat ik toch geen collega’s kon aansteken vanwege het thuiswerken. Maar met het verdwijnen van mijn stem, verdween ook het laatste restje energie als sneeuw voor de zon. Dus naast het werken, was ik voornamelijk aan het slapen of bankhangen.

Ik besloot dan ook om zo lief mogelijk voor mijzelf te zijn op het gebied van eten, maar dan wel op een zo gezond mogelijke manier (althans, wat ik in mijn opvatting als gezond bestempel). Ik was echt trots op de twee heerlijke gerechten die ik in elkaar geflanst had, maar verdien daarmee wel een nominatie voor “slechtste vlogger van het jaar” volgens mij… Laat ik het er op houden dat mijn verkoudheid ervoor heeft gezorgd, dat ik niet helemaal helder meer dacht op sommige momenten.

Kijk je weer mee?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.