regen header

Vlog 34, eindelijk regen… maar zoveel?!

We hadden eindelijk regen van betekenis deze week! Maar waarom is het hier nu eigenlijk altijd “alles of niets”… De hoeveelheid regen die in bizar korte tijd viel was zó enorm! Dit had ik nog niet eerder meegemaakt.  En nee, ik wist mijn voeten niet droog te houden helaas.

Het was te bizar gewoon, afgelopen week! Het ene moment was het (weer) snikheet, het andere moment kwam de regen met bakken uit de lucht. En die hitte, daar had ik dus echt enorm veel last van. Aan het begin van de week leek het nog wel even iets af te koelen, maar vervolgens ging de temperatuur weer flink omhoog. En doordat we zondag en maandag al wat regen hadden gehad, voelde het ook nog eens extreem broeierig aan. Lekker dan, als het 29-30 graden is èn ook nog eens heel vochtig in de lucht. De lucht voelde gewoon zwaar aan!

Later in de week werd het serieus met de regen. Zó extreem zelfs, dat we alleen maar konden toekijken en hopen dat we geen overstroming binnenshuis zouden krijgen… Ik ben enorm blij met zo’n lieve partner, die eigenlijk in (bijna) alle omstandigheden heel rustig weet te blijven.

Er was ook nog eens flink wat hectiek op mijn werk, zodat het trainen (net als het slapen) deze week niet al te best gingen. Jammer maar helaas, ook zulke weken zitten er zo nu en dan tussen! Maar hey, om het toch nog positief af te sluiten: Voor komende week zijn de weersverwachtingen weer “typisch Nederlands”. Oftewel: er wordt een graadje of 20 overdag verwacht, met elke dag kans op regen(buien) en ‘s nachts weer lekker koel. Prima condities om lekker te slapen dus!

Nieuwsgierig wat ik allemaal deed (of juist niet deed) afgelopen week? Klik dan hieronder om de vlog te bekijken.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.