Kirchberg – 2 –

We zijn heerlijk een weekje er tussenuit geweest, naar de Oostenrijkse Alpen.

-vervolg-

Dag 3:

Het sneeuwt flink als we aan het ontbijt zitten. Ik besluit bij ons hondje te blijven, terwijl de rest toch wel de piste op gaat. Al snel krijg ik een berichtje dat ook zij vervroegd stoppen met skien. Boven stond erg veel wind en je zag geen hand voor ogen. Wat kun je dan beter doen dan heerlijk genieten van de gezelligheid met elkaar en Catan spelen! En eh… Oeps… Geen foto’s…

 

Dag 4:

Vandaag weer mooi op tijd de piste op, het ziet er redelijk goed uit. De sneeuw is heerlijk, het valt met de bewolking mee gelukkig, zo nu en dan is het zicht even weg. Ik heb de hele ochtend heerlijk geskied met m’n beide zoons terwijl manlief zich vermaakte met de hond. Hij kwam gezellig naar ons toe om gezamenlijk te lunchen.

Tiroler Gröstl!

Na de lunch hebben we geen zin meer om te gaan skiën, het sneeuwt intussen ook al weer. Soms krijg je zo’n telefoontje waarna je even tijd voor jezelf nodig hebt, dat was dus nu. Ik heb mijn schoenen aangetrokken en ben gaan rennen.
Het rondje was maar kort, maar ik heb wel hard gelopen ondanks de zware ondergrond in de vorm van papsneeuw en de heuvels.

 

 

Dag 5:

Ik kan mijn zin om te skiën nog even niet hervinden. Wel geniet ik van de zon bij ons favoriete restaurantje op de piste, “Kitzalm”. Het is heerlijk weer en ” mijn mannen” hebben het gelukkig goed naar hun zin op de ski’s!

Uiteindelijk heb ik heel weinig gedaan vandaag, nog wel gezellig samen met ons hondje gerend/gespeeld in de sneeuw, weer even lekker lopen en m’n gedachten de vrije loop laten…

Vanavond zijn we in het dorp uit eten geweest, foto’s vergeten helaas!

Dag 6 (laatste dag):

Het ziet er al veelbelovend uit als we wakker worden!

We genieten van fantastisch weer en prima piste-condities.

Wat heerlijk skiën op zo’n laatste dag!

Op tafel verscheen een heerlijke lunch: Wienerschnitzel, kippensoep, Gulash-suppe en een “Kitz-Alm Burger”. Tja, je bent in Oostenrijk he!

 

En dan zit het er toch echt op, de laatste afdalingen zijn gedaan… Nog 1 afzakkertje voor we terug gaan naar ons huisje om in te pakken voor de terugreis naar Nederland. Flying Hirsch, prosit!

Gaan jullie ook graag op wintersport?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.