Februari

korte maand, slechts 4 weken, maar 28 dagen…

Tja, het klopt allemaal! Februari is al weer voorbij, de dagen lengen weer…

Ik heb een heerlijke maand achter de rug op sportief gebied. Ik liep een crosswedstrijd, genoot weer van m’n lange duurlopen, had het plezier terug in de baantrainingen en liep een paar keer een mini-rondje in de Alpen. 

Ook heb ik genoten van het skiën in de laatste februari-week.

Uiteindelijk heb ik deze maand 66 kilometer gelopen. Dit moet in maart natuurlijk meer dan 70 gaan worden, een beetje zelf-competitie moet er wel zijn natuurlijk.

De meeste kilometers liep ik in de eerste helft van de maand. Mijn schenen vonden het toch iets teveel van het goede en tekenden protest aan. Dus de tweede helft van de maand even iets rustiger gedaan, mijn lijf is me daar dankbaar voor. Ik heb nergens (meer) last van!

 

Op naar fijne, lekkere, pittige kilometers in maart.

Hoe was februari bij jullie?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.