Valentijnscross

Valentijnsdag, dag van de liefde…

Een ideale dag om mijn liefde voor het lopen te tonen, door lekker te gaan hardlopen, toch? Ik deed mee aan de voorlaatste wedstrijd van het cross-circuit, de Valentijnscross.

En jeetje, wat was het mooi weer! Daar waar het de dag ervoor ‘s ochtends nog best flink aan het vriezen was, was het deze middag ongeveer 12 graden! O jee, wat doe ik aan… Met in mijn achterhoofd de stelregel “tel er ca 10 graden bij op” besloot ik met korte mouwen te gaan. Maar bij de warming up begon ik weer te twijfelen… Even een paar keer kort aanzetten: zie je wel, je loopt jezelf echt wel warm!(null)En dat bleek uiteindelijk wel, ik ben blij dat ik daar in m’n t-shirt heb gelopen! Het was een pittig parcours, over het strand, gras, bospaadjes, Mountainbike-heuveltjes… Maar ik heb er van genoten! In eerste instantie was ik wel wat teleurgesteld in mijn tijd, maar ik kreeg gelukkig direct van alle kanten te horen dat het parcours echt wel zwaar was (vooral het strand waar je 4x over mocht) en dat een “weg-pace” hier onhaalbaar was.

Gelukkig maar, dit geeft dus aan dat ik op de weg hoogstwaarschijnlijk wel wat sneller kan zijn!
Nog 1 cross te gaan, en die is vooral berucht om z’n heuvelachtige parcours. Ik ben benieuwd, ik ga het op 7 maart zien!

 

Hebben jullie nog leuke (cross)wedstrijden gedaan?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.