Wedstrijdmodus – AAN

Ik heb de smaak weer te pakken!
Toen op 1 februari de inschrijving open ging voor de Halve van Zwolle en een paar uur later voor de Stationsloop, was ik er dan ook als de kippen bij om me in te schrijven. En bij beide wedstrijden was ik inderdaad op tijd. Ik ga op 13 juni mijn aller- aller- aller-eerste halve marathon lopen! Oh jeetje… Gaaf, eng, spannend, leuk… In de aanloop naar die halve marathon toe, past de stationsloop dan heel goed, met een afstand van 10 EM (16km). En ach, als je toch inschrijven.nl open hebt, kun je ook direct een inschrijving doen voor de Landalloop op 28 maart (5km) en de 10km bij de Enschede Marathon op 19 april! hihi…

(null)

Tja, je hebt de smaak weer te pakken of je hebt het niet!

En toen… zag ik ineens de uitslag van een win-actie bij Justkeeprunning… Het duurde even voor ik besefte dat daar echt mijn naam staat… Nog een keer lezen, en nog een keer, en nog een keer…

Ja hoor, ik heb dus ècht een ticket gewonnen voor de kwart marathon in Rotterdam! Hoe gaaf! Ik mag op 12 april gewoon daar op DE Coolsingel lopen! Wauw, echt te gek.
Van hieruit nogmaals ONWIJS bedankt lieve meiden van Justkeeprunning!

(null)

Het is nu een mooi lijstje, waar ik met erg veel plezier naar uitkijk en naar toe leef!
Over 2 weken sluit ik de winterperiode af met de (voor mij) laatste crosswedstrijd en dan gaat het “stratenwerk” weer echt beginnen.

(null)

 

Hebben jullie je ingeschreven voor wedstrijden in het voorjaar?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.