Vlog 2, van lopen op de hei tot varen op de Amstel

Schuitje varen, theetje drinken…

Er staat weer een vlog voor je klaar, met dit keer onder andere een gezellige hardloop-date op de Tafelbergse Heide, met als afsluiting een heerlijke after-run traktatie in de vorm van ijs bij IJssalon De Hoop in Blaricum.

Ook neem ik je mee over de Sallandse Heuvelrug op één van mijn rondjes.

Tot slot klim ik aan boord van een kajuit-sloep voor een mooi dagje varen over de Amstel. Ook lunchen we op het terras bij het Amstel Hotel. Deze dag was een veiling-item tijdens een veiling waarbij de opbrengst geheel ten goede komt aan de Stichting Hulphond. Fantastisch om zo deze stichting te kunnen helpen en er een heel mooie, gezellige dag aan over te houden! Mag ik morgen weer? 😉

Kijk je mee?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.