Flexpower

Misschien herinner je nog die actie “sportzomer” waar ik aan meegedaan had? Ik won daarbij een foto op canvas, maar ook de mogelijkheid om het nieuwste product van Flexpower te komen testen in hun pop-up gym. Dat liet ik mij geen twee keer zeggen!

Naar de gym

Dat ik hiervoor 2,5 uur moest treinen, was geen probleem. Ik combineerde het mooi met een gezellige bijklets-afspraak met Patricia. Samen zijn we naar Flexpower geweest, om ons in het zweet te werken en de nieuwe crème aan een eerste test te onderwerpen.

Dat testen namen we heel serieus hoor! Voor we begonnen, hadden we onze kuiten lichtjes ingesmeerd. Dat voelt prettig warm aan. Maar ja, als er een of andere gek (ik dus) het idee heeft om een squat-challenge te doen, krijgen de bovenbenen het juist heel zwaar te verduren!

Toen ik ‘s avonds thuis was, heb ik voor het slapen gaan dan ook mijn bovenbenen ingesmeerd met deze sports cream. De volgende ochtend had ik nauwelijks spierpijn in mijn bovenbenen! Yes, dat is fijn!

Onze middag in die pop-up gym kun je ook terugzien in mijn weekvlog, en ook in de vlog van Patricia.

Vervolgtest

Ik bleef de crème wel gebruiken, ook al mocht ik een tijdje niet lopen. Elke keer voor ik mijn oefeningen doe, smeer ik mijn benen lichtjes in. Het geeft echt een fijn verwarmend gevoel.

Na het zwemmen was ik een flink stuk royaler met de crème. Dat merkte ik al heel snel: mijn benen voelden eerst lekker warm, wat al snel over ging in een flink branderig gevoel. Aha, dit bedoelden ze dus met “hoe warmer je het wilt, hoe meer je kunt smeren”! En toch, het brandde ongeveer een kwartiertje maar voelde niet héél onprettig of zo.

Vanochtend heb ik mijn eerste hardloopstapjes weer gezet. Ook nu heb ik voor het lopen even mijn benen lichtjes ingesmeerd, de warmte uit deze crème zorgt er direct voor dat m’n spieren een beetje “wakker” worden. En wat ik stiekem nog wel het fijnste vind? De geur! Of eigenlijk: het min of meer ontbreken er van. Het ruikt heerlijk neutraal, in tegenstelling tot bijvoobeeld een Midalgan, tijgerbalsem of uierzalf.

Ja, ik ben hier heel blij mee. Ik zal het dan ook zeker blijven gebruiken voor en/of na een training.

Hoewel het hier om een gekregen product gaat, is het mijn eigen mening.
Ook heeft niemand mij ertoe verplicht hierover te schrijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.