Vlog 5, van afgekapte run tot bijzondere masterclass

Het was een nogal rommelige week… Dit begon zondag al, toen ik mijn duurloop wilde gaan doen en die een paar uur moest uitstellen. Alsnog was het resultaat niet wat ik hoopte! Maar dat werd goed gemaakt met een zeer bijzondere masterclass op woensdagavond, over voeding.

En jeetje, wat werden we daar even met onze neus op de feiten gedrukt zeg! Ik zal er nog een apart blog over schrijven, maar voedingsdeskundige Henkjan Koershuis weet tijdens deze masterclass op een zeer humoristische manier heel goed duidelijk te maken wat er goed en fout is in onze voeding.

En als rasechte Nederlander kon ik het niet laten om even flink m’n beklag te doen over het weer… Sorry alvast, maar laat gerust een reactie achter! Ik ben heel benieuwd of je mijn mening deelt.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.