Persoonlijk: nieuwe uitdagingen!

Ik loop echt te stuiteren hoor, er komen een paar nieuwe uitdagingen op mijn pad waar ik echt enorm blij van wordt! Een kleine uitleg vond ik daarom wel op zijn plaats.

Eerste uitdaging

Wie mij volgt op Instagram en/of Facebook heeft het al voorbij zien komen: De Sallandtrail 25 km. Ik had mij aangemeld, maar was op de reservelijst terecht gekomen. Deze week ontving ik een mailtje, dat ik doorgeschoven ben naar de “echte” deelnemerslijst! Ik kan me nu dus officieel gaan voorbereiden voor deze trail, die op zaterdag 9 maart zal zijn. Drie jaar geleden heb ik hier ook aan meegedaan. Destijds vond ik het naast mooi, vooral erg zwaar. Ik ben dan ook heel benieuwd of de extra jaren van hardlopen en trainen op heuvelachtig, onverhard terrein er voor kunnen zorgen dat ik het iets minder zwaar zal gaan vinden. Nieuwsgierig hoe het destijds ging? Ik schreef er een verslag over, en maakte een filmpje.

Uitdaging nummer twee

Die heeft te maken met mijn oordopjes. Tijdens duurlopen, het uitlaten van de hond, in de auto om mijn navigatie te luisteren… Vrijwel altijd heb ik deze in. Maar nu ga ik “vreemd”, ik mag namelijk de Aftershokz Trekz Air testen. Een headset die niet in of op, maar voor je oren zit en het geluid doorgeeft via botgeleiding. Ik zal deze headset de komende tijd uitvoerig testen en uiteraard zal ik er ook een artikel over schrijven.

 

Tot slot, mijn derde uitdaging

Dit is misschien wel de grootste uitdaging die mij te wachten staat de komende tijd. Vanaf maandag 21 januari zal ik twee maanden een administratieve baan vervullen! Ja, je leest het goed, ik heb naast mijn eigen praktijk nu gedurende twee maanden een extra baan. Voor ik de opleiding tot pedicure volgde, ben ik jarenlang werkzaam geweest als secretaresse en administratief medewerkster. Dit is dan ook altijd mijn tweede liefde gebleven, naast mijn pedicurewerk. Beide banen combineren zal niet gemakkelijk worden verwacht ik. Wel ben ik enorm blij met deze uitdaging. Ik heb deze dan ook met beide handen aangegrepen, en hoop dat zowel deze nieuwe (tijdelijke) baan als mijn pedicurewerk soepel kunnen blijven verlopen. Hoe, en vooral wanneer, ik dan kan gaan trainen voor de Sallandtrail wordt echt flink puzzelen, maar ik ga er van uit dat ik dat snel goede invulling kan geven.

Laten we eerst maandagochtend maar aan de slag gaan, voor weer een mooie periode!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.