Plannen en doelen #2, februari

Februari is al begonnen, de eerste maand van het jaar is alweer voorbij. Ik heb nog even teruggekeken op januari, die weer eens totaal anders verliep dan ik vooraf had gedacht. Maar nu is het tijd om vooruit te kijken naar wat er deze maand op de planning staat, en naar wat mijn doelen zijn voor februari.

Op de planning

Februari begint al mooi, met de Midwintermarathon in Apeldoorn. Op het moment dat dit online komt, ben ik als het goed is onderweg naar Apeldoorn voor de 10 mijl. Hoewel ik vorige week te maken kreeg met een buikgriep en daarbij ook koorts, was ik weer op tijd hersteld om wel mee te kunnen doen.

Ook heb ik weer een schaatsdate gepland staan. Ja, ik ga weer naar Flevonice! Enige kanttekening die ik daarbij plaats, is dat het weer wel een beetje goed moet zijn. Komt de regen met bakken uit de lucht, dan is het toch ineens heel wat minder leuk.

De Valentijnscross, in “mijn eigen” dorp, staat ook op de planning. 5km crossen over gras, strandjes, mtb-paadjes… Niet zoveel hoogtemeters als bijvoorbeeld bij de Zuurbergcross, maar door het continu afwisselen van ondergrond niet minder uitdagend.

Later deze maand ga ik weer heel wat #anitaladies zien, voor een event in een zwembad hier in het oosten van het land. Ik heb al wat filmpjes gezien van wat ons te wachten staat… Zoals Pippi Langkous zou zeggen: ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk wel dat ik het kan! Het toffe is, dat Patricia dan ook deze kant op komt. Hoe leuk is het dan, om twee dingen met elkaar te combineren! Ze zal bij mij blijven slapen, zodat we de volgende ochtend samen een gezellige duurloop kunnen doen in “mijn speeltuin”.

Daarnaast belooft februari ook qua werk weer een drukke maand te worden, met mijn pedicurepraktijk en de uitzend-klus samen. Ik vind het enorm leuk om te doen, mijn eerste liefde (secretarieel/administratief werk) en mijn tweede liefde (pedicure) kan ik zo mooi combineren!

Doelen voor februari

De yoga-challenge waar ik in januari aan begonnen was, heb ik niet afgemaakt, door de enorme veranderingen die ineens op mijn pad kwamen. Ik wil deze weer oppakken, want ik merk wel dat het iets goeds doet voor mijn lichaam. Minimaal 2x per week yoga is het doel!

Daarnaast heb ik ook wat moeite gehad om tijd vrij te maken voor een rondje hardlopen, buiten de baantraining en zondagochtend om. Dit wil ik deze maand ook weer “op de rit” krijgen. Die 3x per week hardlopen moet deze maand echt weer gewoonte worden.

In januari deed ik mee met de “stap in je shape challenge”, een uitdaging om elke dag minstens 10.000 stappen te lopen. Dit is ook mijn stappendoel voor februari. Een ontzettend leuk initiatief van Paula den Blanken, met een heel gezellige en motiverende facebookgroep met allemaal dames met hetzelfde doel.

Lezen, ik gunde mij daar de afgelopen twee weken de tijd niet voor. Mijn vierde en laatste doel voor deze maand is dan ook, om weer minimaal 1 boek te lezen. Het boek van Annemerel heb ik bijna uit, er ligt ook al wat moois te wachten om gelezen te worden.

Ik heb zin in februari! Mijn plannen en doelen zijn nu concreet, ze staan zwart op wit. Kom maar op, ik ga er voor! En ondanks dat februari “maar” 28 dagen heeft, valt er deze maand heel wat leuks te beleven.

Wat zijn jouw plannen en/of doelen voor deze maand?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.