header - dit was niet de bedoeling

Vlog 36, dit was niet de bedoeling!

Het is de week na de Strongmanrun, het is mijn bedoeling om in die fijne flow te blijven en lekker door te gaan na deze gave kickstart op 1 september!

Hoe anders is dan de werkelijkheid, als je noodgedwongen bijna de hele week niet veel meer doet dan slapen… Dit was dus niet de bedoeling! Maar helaas, het kan je zomaar ineens overkomen, je doet er niets aan. Uitzitten en weer opnieuw beginnen dan maar!

Eén ding kan ik wel zeggen: Het was weliswaar niet de bedoeling, maar ik heb afgelopen week denk ik net zoveel geslapen als normaal in een hele maand. Oké, volgens mijn gevoel in elk geval. Enne… die Strongmanrun heeft ook wat sporen nagelaten, ik had niet alleen de medaille als aandenken overgehouden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.