Verrassingen vlog header

Vlog 22, een week vol verrassingen

Ik kon zondag de regen wel uit de lucht kijken!  Vervolgens liepen we ineens rond over een camping, heerlijk zulke spontane verrassingen!

Een van de andere verrassingen was een grote doos van Greetz. Wat een superlief cadeau! Totaal niet verwacht, en ik was dan ook best even sprakeloos.

Onze kat Minoes blijkt eigenlijk best wel een beetje (heel) zielig te zijn… Flink vertroetelen dan maar!

Daarnaast train ik weer een aantal keer deze week. Je zult dan ook vanzelf antwoord krijgen op de vraag of je kapot kunt gaan met een home-workout zonder gewichten!
En natuurlijk ook even een update over mijn nieuwe heggetje. In mijn vorige vlog kun je zien hoe die plantjes allemaal werden gepoot.

Maar de week zat nog niet vol genoeg verrassingen! Zo verraste ik mijzelf zaterdagochtend met het hardlopen na mijn workout. Weten jullie jezelf ook nog wel eens te verrassen met je favoriete sport? Ik kan daar dus echt heel blij van worden.

Al met al was het toch echt wel een heerlijke week! Op naar nog veel meer zulke fijne weken graag ­čÖé Ok├ę, met een verfrissende regenbui op zijn tijd als ik dan toch even wat “eisen en wensen” op tafel mag gooien hihi…

Kijk hieronder gezellig mee naar mijn vlog, of rechtstreeks op youtube.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.