genieten van de kou header

Vlog 1, Terug naar normaal en genieten van de kou

Genieten van de kou, de eerste volledige werkweek en lekker knallen in mijn “homegym” zijn de hoofdingrediënten van deze week.

Ja, genieten van de kou, het staat er echt! Als het droog is, kan ik (mits goed aangekleed) enorm genieten van de winterse kou. Mijn hart maakte dan ook een klein sprongetje toen ik het eerste (veel te) dunne laagje ijs op de vijvers zag liggen bij ons in de buurt. Zouden we misschien zelfs nog de schaatsen uit het vet kunnen halen deze winter? Wie weet!

En van de kou weer naar de warmte, want ik heb weer heerlijk gesport deze week. Ik kan je zeggen: daar krijg je het echt wel (heel erg) warm van! Vier keer dook ik met m’n dumbelltjes mijn “homegym” in, ik deed mee met een insta-live-workout van Lienke aka @deargoodmorning en heb enorm genoten van de vele wandelingen die ik heb gemaakt.

Mijn verjaardag was weliswaar al een paar weken geleden, maar nu heb ik dan eindelijk de cadeaubon van Bol.com te gelde gemaakt en er 2 nieuwe boeken voor gekocht. Hier ben ik dus echt heel benieuwd naar, en mijn doel is om ze allebei vóór het einde van deze maand ook daadwerkelijk uit te hebben. (je mag jezelf prikkelen met je doelen toch)?

De eerste volledige werkweek voelde wel een beetje vreemd eerlijk gezegd… Het was voor mij ook de eerste week sinds 1998 dat ik fulltime werk! Niet al te lang bij stil staan, dan voel ik mij dus echt oud hihi… En ja, 1998 was het jaar dat ik zwanger was van mijn oudste zoon. Sinds zijn geboorte had ik niet méér dan 24u per week gewerkt. En nu zit ik dus “gewoon” weer op 40u! En ik kan je zeggen: I LOVE IT!!

Kijk je weer mee?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.