nieuwjaar header

Vlog 53, Bakken, nieuwjaar en ijskoude dip

Gelukkig nieuwjaar! Wauw, het is ondertussen al weer 2021, wat gaat de tijd snel! En om een of andere reden vond ik juist die laatste 2 weken van 2020 heel snel gaan. Geen idee hoor, elke dag heeft gewoon 24 uur, maar voor m’n gevoel vlogen de dagen voorbij.

Ik heb weer enorm genoten afgelopen week. Maandag mocht ik aan het werk, en dat was dan ook direct mijn volledige werkweek hihi… Wel relaxt hoor, om in die laatste week een werkweek van wel 8 hele uren te hebben ­čÖé┬á De rest van de week had ik lekker vakantie, waar ik enorm van genoten heb.

Zo nam ik, zoals elk jaar, de tijd om een oud familierecept te maken. Heerlijke nieuwjaarsrolletjes, hoewel wij ze in de familie stiekem gewoon kniepertjes noemen. Ik weet het, dat zijn niet dezelfde “koekjes”, maar ze smaakten er niet minder om!

Ook Harry was weer als heuse meesterbakker aan de slag gegaan afgelopen week. Op oudjaarsdag is hij standaard te vinden op ons terras, met een frituurpan om oliebollen te bakken. Heerlijk! Echt, hier kan geen enkele andere oliebol tegenop.

Deze week deed ik ook weer een aantal home-workouts. Ik trapte het nieuwjaar af samen met m’n jongste zoon met een bootcamp(achtige) training, die we afsloten IN het Lageveld! Ja ik weet het, een beetje gek ben ik altijd al geweest hahaha.

Kijk je weer gezellig mee?

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.