happy place header

Vlog 2, Happy place en nieuw speeltje

Ik gaf toe aan mijn kriebels en ging weer naar, zoals ik dat noem, mijn “Happy Place”. En oh wat was dat lekker! En koud! Maar bovenal heb ik daar enorm van genoten.

Daarnaast heb ik ook weer elke dag heerlijk gewandeld. Soms al voor dag en dauw, soms maakte ik een lunchwandeling of juist na het avondeten in het donker. En als ik dan ‘s ochtends vroeg of na het avondeten ga wandelen, kan ik stiekem niet wachten tot het weer langer licht wordt hoor!

Na lang twijfelen (en ik meerdere keren “uitverkocht” had zien staan de afgelopen maanden) heb ik toch een knoop doorgehakt. Ik heb weer een nieuw “speeltje” toegevoegd aan mijn arsenaal voor de home workouts. En oh wat kun je daar blij mee zijn zeg! Alsof je een klein kind bent, dat haar favoriete cadeautje krijg voor haar verjaardag! hihi…

Ook heb ik deze week weer een nieuw receptje uitgeprobeerd. Dit had ik gekregen van een vriendin. Toen het eenmaal in de oven stond, begon de keuken in no-time zó lekker te ruiken, wauw! En ja, het recept was zeker (meer dan) geslaagd en ik zal het dus ook zeker vaker maken!

En we hadden sneeuw! Zaterdag zag ik in de loop van de dag steeds meer foto’s voorbij komen op instagram van mensen die lekker aan het wandelen waren in de sneeuw. En hier? Niets! Tot het begin van de avond. Toen ging het (eindelijk) wel sneeuwen en ben ik snel naar buiten gegaan. Want oh wat houd ik van sneeuw, een wandeling in een sneeuwbui(tje) kon ik dan ook niet aan mij voorbij laten gaan.

En mijn happy place? Het is mijn bedoeling om daar toch echt weer vaker naar toe te gaan. Niet 1x per half jaar, maar om te beginnen minimaal 1x per maand, liefst wel wekelijks eigenlijk.

Kortom, het was weer een heel lekker weekje! Kijk je weer mee?

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.