Hoe verliep mijn week 24?

Ik genoot nog even heerlijk na van de super-prestatie van mijn zoon tijdens zijn allereerste Strong Viking (en hij zelf ook, met de nodige spierpijn). De eerste foto’s van Strong Viking zelf begonnen binnen te druppelen. Compleet stijf van de adrenaline en high van de endorfines staat hij met m’n zusje, zwager en diens vriend op de Finisher-foto! hihi…

Dinsdag heb ik mezelf eens flink verwend (oops, I did it again…)
Ik ben al een tijdje verliefd op deze ene jongen, maar vond de tijd nog niet rijp om de stap te wagen… Tja, ik ben natuurlijk wel getrouwd he!

Uiteindelijk hield ik het dinsdag niet langer meer uit, en stapte in m’n auto om met mijn hart in m’n keel naar die nieuwe liefde toe te rijden. En wat verliep dat soepeltjes! Een kwartiertje later was ik de trotse eigenaar van mijn nieuwe speeltje, de Fenix 3 Sapphire Rose Gold! Dit mega-uitgebreide sporthorloge / smartwatch mag mij gaan begeleiden bij vele uitdagingen, loopjes, fietsuitstapjes(?) en dergelijke. I’m só in love with him!!!! En ja, ik hou absoluut nog steeds meer van mijn man hoor, wees maar niet bang!

Onverwachte mee-eters zorgden er voor, dat ik mijn Fenix nog niet kon uitlaten voor een testrondje hardlopen. Het was wel weer heel gezellig, en langzaam maar zeker groeit er hier een Fenix familie, aangezien mijn zwager de grijze heeft, en mijn zusje nu ook de Rose Gold! hihi…

Woensdag had mijn oudste zoon een afspraak bij de KNO-arts. Daar kregen we groen licht voor een operatie om zijn neustussenschot recht te laten zetten. Hup, door naar anesthesie/opname, en de operatie staat gepland! 1 augustus wordt hij geholpen. Hopelijk kan hij dan eindelijk weer vrij ademhalen door zijn neus.

Donderdag had ik weer training met de groep. We gingen niet de baan op, maar met dit mooie weer liepen we een gave fartlektraining op de Noetseleberg. Het tempo lag best hoog, het zand was mul… Hèt recept voor verzuring natuurlijk! Maar ondanks dat heb ik wel weer genoten, alleen wilde ik niet al te lang blijven stilstaan in de buurt van een enorm grote stier, met op de achtergrond een kalfje!


Vrijdag lekker rustig aan gedaan, en ‘s avonds de nieuwe cafetaria/lunchroom uitgeprobeerd: goedgekeurd! Lekker zeg, en je kunt er heel gezellig zitten!


Daarna heerlijk de verjaardag van een vriendin gevierd. Het was enorm gezellig, maar deze granny voelde toch rond middernacht de vermoeidheid toeslaan…

Zaterdagochtend eerst snel alle boodschappen in huis gehaald, om ‘s middags volop te kunnen genieten van het mega-spektakel ter ere van het 50-jarig bestaan van Hoogstraten Groep Almelo. Wat hebben zij uitgepakt zeg! Er stond haast een complete kermis op hun terrein! En tja, de puber in mij moest natuurlijk het bungee-trampolinespringen uitproberen! hihi…


Zondag liep ik weer een duurloop. We begonnen met 6 dames. Ik had m’n zinnen gezet op 18 kilometer, zij waren van plan ca 10-12km te lopen. Prima, dan knoop ik er gewoon een lus bij aan! Uiteindelijk waren we na ruim 15km weer bij ons vertrekpunt, waardoor mijn extra lus een klein lusje werd hihi.

Ik maakte de cruciale fout om ‘s morgens toch mijn korte broek in te ruilen voor een lange tight. Het was slechts 13 graden en zou de hele ochtend nog zwaar bewolkt zijn en nauwelijks warmer worden… Tja, dat heb ik geweten. Ja, we hebben onderweg een héél klein beetje miezerregen gehad, maar wat was het warm! De temperatuur bleek ook bij terugkomst bij mijn auto alsnog opgelopen te zijn tot 18… #beginnersfout… oeps… Maar ja, als ik met deze temperaturen al in shorts ga lopen, wat moet ik dan aan doen met 25+ graden???

Maar we hebben wel weer heerlijk gelopen, en lekker genoten van al het moois dat we onderweg zagen!


De rest van de dag hebben we heerlijk ontspannen thuis genoten van een gezellige vaderdag. Zondagavond zat ik even gezellig te whatsappen met twee insta-loopmaatjes om eens met elkaar af te spreken… Van het een kwam het ander, en zo kwamen we met het idee om er een heuse Instarun van te maken! Wie tijd en zin heeft: sluit gezellig aan!


En hoe was jullie week?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.