Week 25, voorbij gevlogen!

Alweer een week voorbij! De week waarin ik een rug-check mocht laten doen, een leuk event bezocht, trainde bij 30 graden… Heeft iemand nog ergens een geheim doosje met extra uren in een dag? 😉

Lees lekker mee hoe mijn week verliep! 

Maandag was weer een heerlijk relaxte dag, behalve m’n dagelijkse wandelingetjes en werken, deed ik niets bijzonders.

Dinsdag had ik een afspraak staan bij een fysio, voor een rug-check. Niets aan de hand hoor, maar ik mocht van een actie gebruik maken omdat ik me ingeschreven heb voor de StrongSisterRun (SSR) op 3 september. Wel even fijn om te weten hoe het met m’n rug gesteld is natuurlijk! Gelukkig kwam er niets bijzonders naar voren, mijn onderrug is wat stijver maar dat weet ik eigenlijk al jaren.
Woensdag plaatste ik dan (eindelijk?) mijn blog met mijn najaarsplannen. Even gemist? Die kun je hier teruglezen.

In de avond bezocht ik de Runnersnight van Zorgsaam Loperscompany in Hellendoorn. Hier was veel informatie te vinden over voeding, gadgets, kleding… Ook werden er kleine clinics gegeven en ik deed er twee: de core stability en de FS30. Deze laatste is echt iets voor in een sportschool, ik kreeg het idee dat dit een hiit-training is: kettlebel-swings, trx-pull ups, jump squats, box jumps… Leuk om zo eens mee te maken, maar je zult mij met 10 paarden een sportschool moeten insleuren! hihi

image image

Pas daarna, tegen zonsondergang, ging ik m’n rondje lopen: 10km stond er op de planning. Het was best warm, zodat ik langzaam maar zeker iets vertraagde bij gelijkblijvende hartslag. M’n beoogde tempo heb ik niet helemaal kunnen behalen, maar de “warme deken” die woensdag al over ons hing, zal hier zeker een rol in hebben gespeeld. Wel heerlijk hoor, om tegen elf uur nog in het “staartje” van de schemering thuis te komen! Maar goed, de langste dag hebben we gehad, zó lang als gisteren en vandaag zal het niet meer licht blijven.

 image

Donderdag stond er weer een training met de groep op het programma. We doken de bossen in, hopend dat het daar iets draaglijker zou zijn. Toen we begonnen met de training was het hier namelijk nog 30 graden. Echt veel voordeel hadden we helaas niet van de bossen, het was nog steeds gigantisch heet! Wel hebben we een fijne training gehad. Iets minder tempo gemaakt dan gepland, maar veeeel meer gezweet dan verwacht! Hihi… Zelfs ik, die zeer weinig zweet baadde er zo’n beetje in en ik kan me niet herinneren ooit eerder zo’n tomaten-hoofd te hebben gehad!

image image

Vrijdag was een heerlijk relaxte dag, behalve m’n gewone werk stond er lekker niks op het programma!

Zaterdag ging ik naar Kievit Sport, waar ik een loopanalyse mocht laten doen. Erg mooi om te zien! Hier zal ik nog apart over schrijven.

image image

‘S avonds was het party-time! Heerlijk gedanst, gezongen en genoten tot in de kleine uurtjes. Moet kunnen op z’n tijd, toch…

image
Maar ja, toen zondag om zeven uur m’n wekker ging, was het wel even bijzonder lastig uit bed komen! Niet snoozen, hup er uit… En zo stond ik met nog 16 anderen van onze groep om 9 uur op de Holterberg voor een duurloop. Meestal lopen we aan de kant van Nijverdal, of in de bossen bij Hellendoorn. Dit keer had de trainer een route uitgestippeld aan de Holtense kant. Hier had ik nog nooit gelopen, maar ook dit was weer Genieten! Dat mijn benen pas na ca drie kwartier doorhadden dat ze toch echt wakker moesten worden… Ach, hoort er bij zo nu en dan toch? Maar tjonge, wat is het toch een voorrecht om zó dichtbij zoveel mooie routes te kunnen lopen!
Note to self: later dit jaar als de heide volop bloeit toch echt nog eens terug daar naar toe, want je loopt daar heerlijk tussen de heide door. Nu al mooi, laat staan als de heide paars kleurt!

image image

 image

Een heerlijke week al met al! En ook deze week heb ik weer wat leuks gepland, ik ga namelijk naar Concert At Sea! Superve zin in natuurlijk, hoewel het wel flink puzzelen wordt met m’n trainingen. Ik wil blijven lopen! Hihi

Hoe was jullie week?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.