Vlog 16, van sneeuwwit tot muisgrijs

De week begon met sneeuw, met een heel mooi, maar dun, wit tapijtje in de natuur. Daar moest ik, als sneeuw liefhebber, natuurlijk direct “gebruik” van maken!

En ik was deze week ook jarig! Door de kerstdrukte (kerstborrels, werk, studie…) van m’n familie besloten we om dit jaar mijn verjaardag niet echt te vieren. Maar ik liet hem niet ongemerkt voorbij gaan, het was een heerlijke dag!

Tot slot zijn Harry en ik met z’n tweetjes op stap geweest. Hoewel we amper 24 uur weg waren, leek het wel een minivakantie, ook al viel het weer tegen met de hoeveelheid regen en wind… We hebben genoten! En bij thuiskomst trof ik nog een heel lief verjaardagscadeautje aan van Deargoodmorning.

Kijk je weer mee?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.